Jaa logik är inte fel

källa:

http://www.dagenssamhalle.se/debatt/flyktingar-haller-inte-alls-glesbygden-vid-liv-11737

Bra skrivet Thomas.

Naturligtvis så är det fåfängt att glesbygden skall blomstra med invandring.

Ingen från glesbygden har väl med glädje flyttat till tätorter etc. MEN flyttat för att få det “bättre” Man flyttat 50-100 ,il för att hitta jobb osv….. en del har blivit kvar men oftast med en stor del skattefinansiering från andra delar av landet…..

Om vi nu tar emot asylsökande, anhöriga till dessa samt flyktingar vad för någon att inbilla sig att dessa människor inte tänker på exakt samma sätt som de som redan övergivet landsbygden . .

Det som kan få människor att stanna kvar på landsbygden är dels en bra försörjning, helst utan arbete dock, dels ett samhälle med service och kulturutbud som gillas. För ärligt ingen vill väl stanna där man inte mår bra? Och speciellt asylsökande säges ju haft det tufft och flyttat 100-tals mil för att komma ifrån detta. Så naturligtvis flyttar man igen om det inte är ett bra ställe man hamnat på.

Så helt naturligt så finns inte den samhälle som påminner om Sörgården någonstans i Sverige längre så det är helt fåfängt att tro att något annat än en kostsamt skattefinansierad glesbygd kan “blomstra”….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s