För sent ska syndaren vakna

http://petterssonsblogg.se/2014/11/09/for-sent-ska-syndaren-vakna/
Ja det är inte osannolikt att man hamnar i den slutsatsen (minska volymen) Dock som alltid så har våra politiker haft lätt att informera om slutsatsen medan man har haft svårt att redogöra för analysen . . kanske blir som “jippot” att bestraffa SD genom att göra tvärtemot SD från FR´s sida. Nu visar det sig att FR´s linje gav (korrelation eller kausalitet?) MER röster till SD om man då är klipsk eller normalbegåvad eller kanske inte ens det så inser man då, förmodligen, att genom att följa slaviskt SD´s politik så får SD nästan inga röster alls . . . jaa varför inte? En vinna vinna situation precis som för MP . . de “stora” vill behålla makten då andra verkligen hotar den . .

Petterssons gör skillnad!

I ett inlägg tidigare idag så funderar en av våra redaktörer här på Pettersson, Stefan K, över om våra media äntligen börjar att vakna. Orsaken till Stefans funderingar är ett antal artiklar i olika tidningar där man börjar att fundera över volymerna på invandringen till Sverige.

Vår redaktör kommer inte till någon tydlig slutsats och man kan naturligtvis spekulera över svaret. Lusharpan tror personligen att detta bottnar i helt andra orsaker som vi regelmässigt redovisar här på Pettersson, nämligen resultatet av olika opinionsundersökningar.

Att media nu vaknar är bara ett dåligt försökt att vända strömmarna i opinionen till Sverigedemokraternas nackdel. Det är knappast av någon omsorg om det svenska samhället eller om de svenska skattebetalarna.

Genom att börja peka på problemet så möjliggör media för partierna inom sjuklövern att ta upp frågan utan att det blir någon politisk katastrof. Man kan undra hur länge det kommer att dröja innan Morgan…

View original post 91 more words

One thought on “För sent ska syndaren vakna”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s