Svenska kyrkan ger sig in i asylindustrin

Kyrkan är klipsk! Först tappar man en hoper medlemmar pga sin “värdegrund”. Sedan fortsätter man i samma riktning, med samma värdegrund, och tar kyrkoskatt från ALLA, eller hur? Riktigt smart Antje!

Petterssons gör skillnad!

Asylpolitikens baksidor förvärras för var dag som går och värst är det med bostadssituationen.

I veckan som kommer tänker därför ärkebiskop Antje Jackelén och Migrationsverkets Anders Danielsson samlas för att prata om asylboenden i kyrkans regi.

Migrationsverket verkar också dom nu inse att privata aktörer gör miljonvinster på sina asylboenden och att detta är en skenande kostnad för skattebetalarna. Nu vill man ge asylsökande en fristad i kyrkans fastigheter, allt från kursgårdar till församlingshem. Denna verksamhet ska heller inte bli vinstdrivande, utan byggas helt och hållet på kvalitet. Nu tror jag inte Svenska kyrkan gör detta gratis, så för skattebetalarna lär det ändå bli en rejäl kostnad.

Med tanke på att majoriteten av de asylsökande är muslimer, blir det därför intressant att se reaktionerna när de ska placeras i kristna boningar. Kanske också en och annan islamist finns med bland de som söker asyl utan id-handlingar och vad de anser om kristna…

View original post 9 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s