Marika Formgren

http://www.marikaformgren.se/#comments66

(minns Linus Bylunds ord om ”idioter, bonnläppar och rasister”)
eller
(minns Anna Kindberg Batras ord ”Stockholmare är smartare än lantisar”)

Vad är skillnaden??

“Men jag tror inte att klyftan egentligen handlar om ”synen på alla människors lika värde”, eller ens invandringspolitiken.” näe det är faktiskt den något “förfalskade bilden” av dagens Sverige som skapat problemen . . ihop med den verklighet som alternativa media och vissa bloggare, t.ex. MF, TG, TS etc., presenterat . . så synd att rasismen i de olika partierna försvunnit nästan helt (one to go) Eller iaf säges försvunnen . .

“så finns i partiet tendenser till toppstyrning och ett förakt från partiledningen gentemot gräsrötterna (minns Linus Bylunds ord om ”idioter, bonnläppar och rasister”)” ja återigen AKB´s, såväl som MA´s, SL´s etc. utspel är väl lika “hemska” i så fall

Och “”Bilden av ett mycket toppstyrt parti, där en styrande kärna hellre matchar fram oerfarna men ofarliga kandidater, än kandidater som har potential att bygga en egen väljarbas. De senare betraktas sannolikt som farliga, eftersom de skulle kunna bli alltför självständiga gentemot partiledningen.””
faller ganska platt efter MK´s agerande inför omröstningen samt i intervjuerna den senaste tiden . . sällan man ser en sådan bra partiledare över huvud taget idag men framför allt så tidigt i karriären . . den grabben har potential . .

“P.S. Blir du ledsen och vill höra att det finns en väg för de andra partierna att stoppa SD? Visst finns det en sådan: det är bara att börja lyssna på väljarna och anpassa politiken efter vad de efterfrågar, så krymper SD:s möjligheter att växa och bli stora. Men då måste de andra partierna våga gå emot journalistkårens och sina egna tidigare utsagor att alla invandringsvolymer som är mindre än dagens är rasism.”
varför stoppa något parti.. ett parti som upptäckt en bättre politik skall väl i anständighetens namn ges möjlighet att driva denna . . att stoppa skall i så fall vara med något nytt inte att stjäla SD´s politik . . lika lite som att jag kan annatän må illa av att sveriges arbetarparti är Moderaterna . .

MEN i det stora hela är detta inlägg oerhört bra och berikande och roligt . . hälsar dig också dig välkommen till ingejörskonsten . .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s