Ack ja…Vad vore migrationspolitiken utan Sverigedemokraterna…

Vi behöver bara se till de rötter som S har . . rasbiologiska institutet med tvångssteriliseringar in på 1970-talet ja kanske till och med in på 2000-talet . . . då skulle de flesta partier vara riktigt “bruna” ända in i märgen . . för att hitta riktiga rötter för SD måste vi rikta osss till Tyskland under 1930-talet och framåt . . . “Bjälken i din broders öga …..” GLÖM rötterna hos alla ELLER ta med allas rötter MEN framför allt driv en sakpolitik för folket . . inte för “någon annan”

Brix Skis Blog

…trist, tråkig och alldeles alldeles underbar är sannolikt det spontana utåt sett formulerade svaret hos politiken! Men, är det verkligen sant!?

Ponera att det fanns ett parti utan Sverigedemokraternas historia av rötter bland framförallt skånska missnöjespartier och bitvis nazistinfluerade celler? Ett parti som drev kritik mot dagens migrations- och integrationspolitik men utan Miljöpartiets eller Sverigedemokraternas antingen eller lösningar? Ett parti som drev en migrations- och integrationspolitik där övriga politiken tvingades bemöta detta parti bortom de enkla epiteterna och slagorden!? En migrations- och integrationspolitik som vilade på raketforskning och utstuderad reformpolitik! Vad skulle politiken göra då? Hur länge skulle en migrationspolitisk överenskommelse á Miljöpartiet överleva?

Hur länge skulle politiken tassa runt nyckeltalen 45, 26, 29, dvs den opinion som enligt Göteborgs Universitets SOM-undersökningar visar att 45 procent av de tillfrågade är kritiska till den nuvarande invandringspolitiken, 26 procent svarar att de inte vet och 29 procent svarar att de stödjer politiken…

View original post 392 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s