Argumentera för agenda snarare än fakta . .

http://www.tino.us/2015/01/ur-min-korrespondens-med-behrang-kianzad/

Oj oj oj . . ibland hamnar vissa debattörer långt ifrån ämnet. Inte ovanligt dock då argumenten tryter. Sedan om det som är långt ifrån ämnet i alla fall har relevans och faktagrund tillför det ju något. Men om inget tillförs, berikas, blir ju inläggen i debatten patetiska. MEN i dagens PK värld så gäller inte längre Facts utan en politiskt korrekt agenda blir “det bästa”.

Intressant rapport,”en studie från 2003 av Kjetil Storesletten” , MEN till vilken nytta?

Skulle vi verkligen på allvar kunna använda dessa rön till något . . . ??
Demagogin för invandringen är och blir väldigt lika som den demagogi som råder i landet eftersom vi inte kvoterar efter ålder längre.

Så uppenbarligen i den bästa av världar (?) skulle detta visa sig berikande MEN eftersom vi inte är där så “why bother??”

Kanske för att få ännu bättre utfall av invandring så kunde man bara mäta de som kommer i arbete dvs sysselsättningen är 100% dock ifall merparten av dessa 100% är i låglöneyrken (a.k.a. USK m.m.) plus att lönebidragsjobben de facto står för en hel del av dessa jobb, antingen direkt genom “egen” anställning eller genom undanträngning . . (sic.)

Så inte ens en kvotering av invandring till en specifik åldersgrupp räcker utan dessutom så måste de “högavlönade” vara de som får komma in . . dvs en fasansfull inställning minst sagt . .

OCH då är ju rapporten rent snömos……

Varför inte rapportera hur välutbildade med höga löner inom bristyrken “lyckas”

Nämen redan kvart!
Slutsats: Väldigt berikande!

Vetenskap eller “humbug”??
Inte allt, långt därifrån, som börjar på “hum . . .” är bra!

Storeslettens studie visar på en förlust överlag från invandring. ”an average new immigrant represents a net government loss of USD 20,500.”

Applicera detta på svenska siffror rörande invandring så hamnar man på en årlig kostnad för utförd invandring på uppemot 300 miljarder . . . och detta kommer att pågå i mer än en generation . . . HÄPP!

OCH märk väl jag säger inte att detta är “för mycket” eller “för dyrt” utan bara fakta . . . det är ju ändå bara lite mer än det vi “ger” till alla våra pensionärer . . . MEN ett jobbskatteavdrag på 100 miljarder får ju många att uppleva att vi är ett rikt land . . dock de 3 miljonerna i grupperna sjukskrivna, arbetslösa och pensionärer upplever sig inte som rika tvärtom . ..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s