Hit och dit eller fram och tillbaka….

http://www.di.se/artiklar/2015/3/12/ledare-nagot-har-gatt-sonder-i-sverige/

Skol- och vårdföretag har attraherat kapital från hela världen för att bygga ut den svenska välfärdsstaten till ett mer pluralistiskt rike. . . . .Det är bara att packa ihop, som vänsterledaren uttrycker det.

Märkligt att PISA resultaten tyder på ett ständigt nästan fritt fall.

Att attrahera kapital är naturligtvis ingen med kapital som gör utan att maximera sin vinst på insatt kapital .. “Moder Teresa” finns inte längre i någon större omfattning UTOM just i detta land där vi skall ta hand om alla överallt och hela tiden driva “Alla människors minst lika värde”

Vad betyder nu detta?
Jo att det jämförs hela tiden i ett perspektiv kallat

att bygga ut den svenska välfärdsstaten till ett mer pluralistiskt rike

så nyanlända som det är “himla synd om” tjänar som murbräcka rörande att behovspröva bostäder grundat på grumliga argument (Boverket) dessutom kommer vi strax att “bredda” begreppet “nyanlända” (vad nu detta är? 1 dag, 1 vecka, 1 månad, 1 år???) Naturligtvis skriver jag nonsens om man tror att tiden i Sverige har betydelse . . “Nyanländ” blir till utrikes född! Svensk födda finns inte i radarn ännu MEN strax för då kommer även barn till “nyanlända” att hamna i “pole position” naturligtvis.

En groteskt fördelningspolitik för att plocka av medel och underklass det mesta av “lika värde” eller mänskliga rättigheter.

Ett färskt exempel på fullskaleexperiment är Syd Afrika där en massiv, okontrollerad invandring från övriga Afrika skapade stora problem som hanterades av urbefolkningen med apartheid . . .
Efter den progressiva vänstern i västs ingrepp har nu skutan fått en annan kurs där urbefolkningens egendomar konfiskeras till förmån för politiskt korrekta.

Det enda som kan noteras är att det som pågår är inte rasistiskt längre efter såväl vita som andra missgynnas till förmån frö de PK nya medborgarna . . .

Det svenska samhället borde ha en verklighet och inte en massa olika fantasier som bara gagnar olika särintressen (vem myntade?)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s