FR´s misslyckande eller succé?

MEN varför?

Att ett parti driver en viss politik är väl helt OK vare sig den är rasistisk eller främlingsfientlig eller diskriminerande
MEN naturligtvis skall man bli hädd efter hur man är klädd dvs väljare har sitt fria val, så länge vi har demokrati, att välja fritt.
Det som sedan decennier pågått är en informationsmiss eller snarare en informativ agenda som styrt politiken och media och folket i en riktning till katastrof, stora omställningar osv osv…

DET är ju helt OK att ha massinvandring MEN inte i sken av att detta räddar pensionerna.
Bara lögn och förbannad dikt….vi har nu en årlig amortering på 2-300 miljarder för denna förändring och dessutom det hemskaste är att detta kommer att fortgå i 30 år till.
Vad som sedan följer är ju svårare att “mäta” men gissningsvis så propagerar dessa decennier av massinvandringens konsekvenser framåt i generationer dvs fullskaleexperimentet har kapitalt misslyckats speciellt rörande de saker som massinvandringen skulle förbättra . . .

Fredrik Reinfeldt har på ett helt oförståeligt sätt fryst ut SD och verkligen på alla sätt han kommit på försökt stoppa partiet . . . MEN folket inser ju mer och mer att massinvandringen leder till ättestupan för, t.ex.våra äldre men naturligtvis bara för svenskfödda.
FR är ju,min uppfattning, en mycket intelligent person alltså har han en agenda med detta . . eller hur?
Dvs det finns och har funnits att uppnå det som nu pågår för fullt.
Vi blir ett fattigt U-land med alltför många lågt utbildade, låg språkutbildning på något av världsspråken såväl som svenska….
Att ingå den Migrationspolitiska överenskommelsen med Miljöpartiet är ju också helt obegripligt om det inte finns en hidden agenda som förstör för de flesta av oss ilandet . .
Att sedan med tång nypa in MP i regeringen kan ju lätt ses som ett stolleprov men uppenbarligen så vill även S plötsligen fortsätta montera ned folkhemmet, minimera tryggheten, skapa skillnader mellan folk i stället för att minska dessa osv…..
OCH de ledande i M verkar driva samma linje medan de mer liberala varsnar faran och protesterar.

Att tillämpa Goodwins lag trots att vi har två extremistpartier i regeringen dels fulla medlemmen dels, som alltid, den ständige medlemmen V.
För aldrig har V’s eller föregångarnas politik fått en sådan bradd att förändringen blivit total MEN genom att göra V till ett S radikalt så kommer V fram och röstar rätt.

Vilket naturligtvis är S-politik i sin prydno….

Alliansen är inte den enda opposition som väljarna kan strömma till…och det finns dessutom ytterligare ett parti, som dessutom fördubblat sitt väljarstöd fyra val i rad.

JAA varför inte det kan förmodligen bara bli bättre även med SD vid rodret . . .

För detta är verkligen ett sjunkande skepp . . .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s