Sveriges äckligaste hamburgare finns på hamburgerkedjan Max

Visste inte . . . tar lärdom . . .

Bojkotta Aftonbladet

max_hamburgare_7

Sveriges i särklass äckligaste hamburgare finns på Max. Förra veckan startade hamburgerkedjan en kampanj mot Sverigedemokraterna. Med kampanjen vill Max visa att de minsann gillar ”mångfald”, dvs massinvandring av många olika etniska grupper som tränger undan svenskarna i sitt eget land.

De som gjort hamburgerkedjan Max större är alla de svenskar som i ren protest mot internationella hamburgerkedjor valt att äta på Max istället för att visa att de vill gynna svenskt näringsliv. Sverigevännerna har föredragit Max framför McDonalds. Nu är det slut med stödet till Max.

Max grundades 1968 i Gällivare av Curt Bergfors. Namnet fick kedjan efter det smeknamn som Curt hade. Idag har Max 100 restauranger och sysselsätter 3 000 anställda.

Aktiebolagets verkställande direktör är Richard Bergfors och vice verkställande direktör är Christoffer Bergfors, vilka båda är söner till grundaren Curt Bergfors, som fortfarande arbetar i bolaget som styrelseordförande. Företaget ägs av familjen Bergfors och har sitt säte…

View original post 642 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s