Så “klartänkt”

http://www.dt.se/opinion/ledare/de-andra-partiernas-passivitet-baddar-for-sverigedemokraterna

Låt mig vara tydlig: det går alldeles utmärkt att dela Sverigedemokraternas problembeskrivning (integrationen fungerar inte) utan att instämma i deras analys (mångkultur är roten till allt ont) och åtgärdsförslag (stäng gränserna för människor i nöd).
Den enda framkomliga vägen är en invandringspolitik som är fortsatt human men samtidigt ger realistiska lösningar på utmaningarna. Annars kommer valet i september 2018 mest troligt bli ytterligare en jordskredsframgång för Sverigedemokraterna.

Ge då en analys värd namnet samt förslag på åtgärder!

För inte ens problembeskrivningen delas inte av så många.

One thought on “Så “klartänkt””

 1. Jag trodde att SD skulle passera M först uppåt hösten – och sedan efter någon tid även S. Nu verkar det som om SD tar S under höstens lopp. Allpartiet DÖ har ju målat in sig i ett hör i bästa Kalle Anka-stil – man satsar allt på propaganda – det finns bara ett rätt sätt att tänka, och alla måste foga sig, lyda och hålla käften. Annars blir det tråkigt för dem!
  Problemen förnekas, bagatelliseras och bortförklaras – senaste är att muslimska kvinnor som slår larm om islamistisk hatpropaganda och förtryck i förorterna är islamofober! Tyvärr påminner det om hur vänstern från 50-talet och framåt utmålade dem som flydde från öststaterna som fascister, provokatörer och CIA-agenter. Istället åkte vänstermänniskor på dessa “fredskonferenser” i Moskva, och det är en bekräftad sanning att kommunistpartiet – VPK – tog emot pengar från öst via DDR.

  Allting urskuldas – alla brott beror på “fattigdom” (jämfört globalt?) även våldtäkter. Fattigdomen beror på ‘segregation* – som ju invandrarna har valt själva, de vill bo i en storstad, inte på landsbygden, och de vill bo nära landsmän. På så sätt lär de sig inte svensk, och antalet arbetstillfällen för lågutbildade som inte kan svenska är inte som för 100 år sedan.

  Att män från Nordafrika är överrepresenterade med en faktor 5, och män från Mellanöstern med över 3 i våldsbrott förnekas, trots siffrorna finns. När någon finner det märkligt att människor som flytt för sina liv och räddats ur livsfara inte visar någon direkt tacksamhet (till skillnad från de flyktingar som kom 1945) är det svenskarnas fel. Och det är rasism att fråga sig hur de som nyligen svävade i livsfara i sitt land kan återvända dit på semester med hela familjen för att närvara vid högtidligheter i släkten – och ibland för att gifta bort sina döttrar så att de inte riskerar “att bli som svenskar”.

  Det bränns bilar och dagis, brandkåren utsätts för stenkastning och slangarna blir avskurna utan att någon försöker förhindra det. Man står på motorvägsbroar och slänger stenar på passerande bilar, och bussförare och till och med piloter bländas med grön laser.Folkhopar tränger sig in på sjukhusen,och startar slagsmål där.

  Man har gängkrig med militära vapen mitt i bostadsområden, och det är nu så vanligt med dagliga våldsutbrott att medierna blivit blasé och ger det samma nyhetsplats som “äldre man föll av moped”.

  Men det politiskt korrekta är att säga att alla svenskar har gripit av mordlust och blodtörst de senast 20 åren, “samhället har blivit hårdare” trots snart 100 år av socialt reformarbete och en svällande välfärdssektor.

  Risken är överhängande för ett katastrofalt paradigmskifte. Skulle ett antal kvinnor och barn bli offer kriminella strider eller regelrätta attentat, så kan det på ett par dagar växa fram ett folkuppror som kräver ett slut på detta, med vilka metoder som helst. Visaren slår från ett extremt vänsteräge till ett lika extremt åt höger. Som vi ju vet å blev USA:s japaner internerade i läger under kriget av säkerhetsskäl, trots att de var välanpassade, välintegrerade lojala med USA.

  När jag tänker på de gånger jag blir rånad, bestulen och utsatt för skadegörelse så har det varit unga icke-svenskar.När de flesta av mina vänner och bekanta som har blivit rånade, bestulna hotade eller sextrakasserade så har det varit individer med utländska rötter. Senast var det en kvinna jag känner väl, som varit på köpcentret och tagit ut pengar och handlat. Hon går med rollator efter armbrott och skador i benen, och en trevlig ung an erbjöd sig att hjälpa henne, Men vi hissen tog han hennes plånbok och sprang. För fjorton dar sedan försvann min plånbok ur en tight framficka på spårvagnen, En arrangerad trängsel med knuffar, och så var den borta med allt i den.

  Jag har i åtskilliga år nu sagt, att jag skulle kunna tänka mig att rösta på Satan själv, bara det blir slut på denna förnedrande brottslighet.

  Ett SD med makt i riksdagen skulle tvinga politikerna att lägga ned de små fjantpartierna, att rekrytera folk med modern, relevant utbildning, att anpassa politiken efter de problem som uppstår och de behov som föreligger -dvs att erkänna verkligheten.

  Det ar inte vi svenskar som skrev den där boken om att alla som inte har rätt tro är fiender till den högste guden, att det är rätt att döda dessa, och att belöningen blir att man får kidnappa civilpersoner ur fiendegruppen och göra till sina personliga slavar, och att man hamnar i ett paradis som överträffar Reno, Las Vegas och Tijuana om man dör som en martyr.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s