Ibland blir det svårt att vara politiskt korrekt ibland blir det “Om du hetsar upp dig . . . ” men bra jobbat…snart så….börjar ledarsidor, vissa, likna något. Politiken finns ju redan framme….

Slutsatsen som Ipsos redogör för svenskt vidkommande är lika självklar som uppfordrande: ”De partier som uppfattas presentera en trovärdig och relevant politik för en invandring och integration som fungerar och stärker Sverige har goda förutsättningar att vinna stöd i opinionen.”

Och en förbannad skyldighet och plikt att göra det, skulle man kunna tillägga.

Att uppfattas är inte samma sak som att stå bakom en relevant politik vad det än rör.

Mer då att lägga dimridåer inför folket.
Och att verka för en politik som stärker Sverige är väl bra för alla dock har vi en politik just nu som många inte ser gör detta.

Klart som korvspad att väljare gillar “bra saker” dvs “what’s in it for me saker” t.ex. jobbskatteavdrag, ränteavdrag, skattefinansierade bidrag av alla upptänkliga slag.

Konstigt nog så har fortfarande väldigt få av de 2 miljoner pensionärerna vaknat. Med största sannolikhet därför att MSM inte relaterat/redovisat fakta.

Ja politiker kanske skulle anpassa sin verksamhet till: “All offentlig makt utgår från folket . . ” och inte alla de frågor som MP har som “kära barn”

Låt GP fortsätta och följ efter!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s