IKEA-morden

Viktigt är att komma ihåg att i stora företag och naturligtvis ännu mer länder så finns vision, strategi, taktik och operationella åtgärder.
Alltså är mycket av det vi ser idag skapat av alliansregeringen. Det enda som hänt det senaste halvåret/året är att verkligheten har blivit lite mer OK att presentera . . men fruktansvärt lite i MSM (a.k.a. SVT) och från etablissemanget……

Precis som rörande invandringen så dröjer facit och naturligtvis med fantasier så dröjer det ännu längre……innan vi inser faktum……

“Under det senaste året, kanske halvåret, har jag med stigande förvåning och oro börjat känna marken skaka under mina trygga förvissningar. Jag upptäcker att vi saknar ett politiskt ledarskap med grepp om läget. Våra politiska ledare håller på med något annat än att värna nationens framtid. De verkar styras av galna idéer och infantilt önsketänkande som om de levde i Harry Potters snarare än Per Albin Hanssons och Tage Erlanders värld.”

DET GODA SAMHÄLLET

8-26-13_11971

Patrik Engellau

Man förstår så lite. Man? Jag förstår så lite. Jag har växt upp i en värld där man kan lita på myndigheter, man kan lita på media, där det som står i tidningen är sant, där det visserligen förekommer ljugande skojare bland makthavare, men där de snart avslöjas och den goda ordningen återupprättas.

View original post 457 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s