Till er som vigt ert liv åt att hata Sverigedemokrater

“Ni pekar finger åt andra, men glömmer en sak – och det är att handens övriga fingrar pekar mot er själva…” och den andra handen är knuten!

ingelapling1

2-Brain

Jag ser hur vissa av er dreglar och hur era ögon gnistrar av hat och förakt när ni hör eller ser en Sverigedemokrat. Ni riktigt längtar efter att slå klorna i en och få hata, spotta, slå, sabotera, hota, kasta grejer på eller vråla hemska saker efter.

Ni dammsuger nätet efter minsta lilla felstavelser/felformuleringar och klipper, klistrar & och vinklar saker så t.o.m fan gråter ibland. Och använder er av “fejkhistoriker”, mytomaner, oseriösa skribenter/journalister, avdankade kändisar/sångerskor som skriker efter uppmärksamhet och värsta SD-hatsajter såsom IRM, Expo m.m som “säkra källor”?

Ni blir fullständigt galna vissa av er. Ibland undrar jag om ni drabbats av “Galna Masksjukan” – en mask jag läste om som barn och dessa maskar livnär sig på hjärnor….

Eller är ni födda med en speciell gen som är inställd på att hata och driva folk till fördärvet? Må psykiskt dåligt eller t.o.m gå så långt så folk…

View original post 443 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s