Den stora förvirringens tid

Bra skrivet! Helena Edlund MEN är inte denna reaktion på en ballong som går sönder och då pyser känslor och ore osv ut. Så bra då att man hittar en god sak att enas kring och jobbar för . . har spelat tennis och följt tennis också…..Det viktiga är att vinna matchen och inte ett set eller ett game….men nu springer så många goda sig trötta på att villa en enda liten boll . . . gott och väl men det ger ingen matchseger . . . Denna reaktion tro jag är en av de få möjligheter som människor kan bli av med sin frustration på . . . i den så PK värdegrund som de flesta trycker på oss . . . Gott att dricka Champagne naturligtvis och man gör mycket tossigt under ruset men det kommer ett tillnyktrande med krossade glas och tömda flaskor . . . Tror att det tillstånd du beskriver Helena Edlund är ett sundhetstecken…
Vision–Strategi–Taktik—Operationellt—Här och nu—- och de flesta har inte gått igenom de fyra första faserna…eller hemska tanke inte fått/givits möjligheten att tänka friare än pkt. 5….. GSG-principen fungerar bra . . . men kanske inte långsiktigt . . .

DET GODA SAMHÄLLET

helena

Helena Edlund

”När det börjar smälla i skogen, ska ni sätta er ner på en stubbe och ta en snus!” Kaptenen Nilssons råd kom sakta och med eftertanke, där vi stod mitt i den fuktiga sörmlandsskogen och frös in i märgen en tidig morgon i januari. Vi talade om eldöverfall, om vad man bör göra om man helt utan förvarning hamnar i strid. För de flesta av oss verkade kaptenens ord vara ett värdelöst råd. När det börjar smälla ska man väl agera så snabbt som möjligt? Göra något? Lita på magkänslan?

View original post 1,198 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s